Λίγα λόγια για την Motospeed:

Η Motospeed δημιουργήθηκε το 2008 στο Shenzhen της Κίνας και ανήκει στην εταιρία Mototech Technology Group Co., Ltd. Από το ξεκίνημά της η Motospeed ασχολήθηκε εντατικά με τα περιφερειακά προϊόντα που χρειάζεται ένας Gamer τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γρήγορα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής εταιρία χάρις την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της που συνοδεύεται πάντα από πολύ χαμηλές τιμές και το εξαιρετικό customer service που ανέπτυξε με τα χρόνια. Το εργοστάσιο της Motospeed έχει πιστοποίηση 8000m², με οχτώ γραμμές παραγωγής και αρκετά μηχανήματα αυτοματισμού, 300 υπαλλήλους στο κομμάτι της κατασκευής και περισσότερους από 60 στο κομμάτι της ανάπτυξης προϊόντων, με αποτέλεσμα η μηνιαία παραγωγή της Motospeed να είναι σταθερά περισσότερα από 300χιλιάδες ποντίκια και 150 χιλιάδες πληκτρολόγια.

Η Motospeed είναι ευρέως γνωστή και για φιλική προς το περιβάλλον πολιτική της, βρίσκοντας καινοτόμους τρόπους μέσα από την συσκευασία και την παραγωγή των προϊόντων της, ώστε να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Ανακυκλωμένο χαρτί, ειδική εκτύπωση με ανακυκλώσιμο μελάνι, φυσικό άμυλο αραβοσίτου και βιοδιασπώμενο πλαστικό είναι κάποια από τα “πράσινα” υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται. Σταθερή φιλοσοφία της Motospeed είναι ότι η εξέλιξη στην τεχνολογία δεν πρέπει να έρχεται σε βάρος του περιβάλλοντος.

Λίγα λόγια για την BigTree I.K.E.

Τον Απρίλιο του 2017 ιδρύθηκε η εταιρία χονδρικού εμπορίου BigTree Ι.Κ.Ε. Τα γραφεία βρίσκονται Επισκόπου Αμβροσίου 5, T.K. 54630, κέντρο Θεσσαλονίκης. H BigTree Ι.Κ.Ε. έχει αναλάβει την επίσημη διανομή των προϊόντων της Motospeed στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την BigTree Ι.Κ.Ε. καλύπτονται με εγγύηση από το άρτια εκπαιδευμένο support center μας.